CARTELL RETIR JPG yoga-04

MAGIC PALLARS

YOGA RETREAT

I per fi ha arribat, un retir de pura naturalesa i benestar. Hem creat la millor recepta per a les teves vacances a les muntanyes del Pallars Jussà. Un retir nou, especial, únic, dissenyat amb molt d'afecte perquè visquis el ioga de diferents maneres, en un dels entorns més bonics de Pirineu Català.

Et convidem a desconnectar per reconnectar, a regalar-te espai, temps per a tu, a escapar-te per retrobar-te, et convidem a mimar-te en un ambient d'allò més inspirador.

Descobrir llocs màgics, boscos antics on meditar, parar. Respirar aire fresc, sota un cel d'estrelles, sentir que formes part de la natura, omplir-te d'energia, de serenitat.. Practicar ioga entre muntanyes majestuoses, des d'una plataforma o enmig d’un llac. Et convidem a gaudir de la mística nit de Sant Joan amb nosaltres, a viure una nit especial, un solstici d'estiu acompanyat de música I sorpreses per a tu.

Informacio Activitats fulla 2 diapo 1 CAT
bar4

El nostre camp base serà Cèrvoles, un poble preciós, ancestral, a la part alta de les muntanyes. Una de les seves cases, Casa Pep, és una bellesa rural, és un graner preciós, restaurat amb una impressionant fusió d'arquitectura moderna i antiga. Té un jardí amb vistes d'ocell i una piscina natural per donar-te el millor bany a qualsevol hora de el dia.

Katrien, la nostra amfitriona és fundadora de Montepallars, un paradís on refugiar-te uns dies i poder participar en diferents Creative Workshops.

Hem organitzat el Magic Pallars Ioga Retreat aqui, perquè és realment, molt inspirador. Ella, ens obre les portes de casa seva i ens mimarà amb la seva gran passió, la cuina. Una cuina fresca, alegre, 100% saludable, plena de color, gust I originalitat. On destaquen els productes de km0, frescos I de temporada, amb opcions veganes, vegetarianes.

Podríem dir que ella cuina amb amor i ens "alimenta l'ànima .."

retiro2

DATES: Del 21 al 25 de Juny 2020 (data límit de la reserva 10.05.2020)

INVERSIÓ: 450€ Tot inclòs (excepció: ruta guiada en bicicleta & visita eugues)

Montepallars (Cèrvoles)

RESERVA: Enviar correu electrònic: ginajdh@gmail.com o trucar 616 888 674

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Gràcies!

PILATES SUP LAKE
logo100

ENVIAR MISSATGE

Invalid Email

DIRECCIÓN

C/Mi Dirección, 123
(00000) Mi Ciudad

MÓVIL

616 888 674

EMAIL

info@pilatessuplake.com