Sin título

T’ESPEREM A CÉRVOLES, VIUREM JUNTS UNS DIES DE PURA NATURALESA I BENESTAR A LES MUNTANYES DEL PALLARS JUSSÀ, LA PORTA AL PIRINEU.

CONECTA AMB LES MUNTANYES,
CONECTA AMB TU.

logo-background
bar1
mont

MONTEPALLARS - EL NOSTRE CAMP BASE

El nostre camp base serà Cérvoles, un poble preciós, medieval, dibuixat a dalt de les muntanyes.

Una de les seves cases, CASA PEP és una bellesa rural, és un graner preciós, restaurat amb una impressionant fusió d'arquitectura moderna i antiga. Té un   vistes d'ocell on relaxar-te i una piscina natural per on banyar-te a qualsevol hora de el dia.

Katrien, la nostra amfitriona, és fundadora de Montepallars, un paradís on refugiar-te uns dies i poder participar en diferents Creative Workshops. Es realment inspirador. Ella, ens obre les portes de casa seva i ens mimarà amb la sevagran passió, la cuina. Una cuina fresca, alegre, 100% saludable, plena de color, gust I originalitat. On destaquen els productes de km0, frescos I de temporada, amb opcions veganes, vegetarianes.

Podríem dir que ella cuina amb amor i ens "alimenta l'ànima .."

Celebrarem el Solstici d’Estiu i la revetlla de sant Joan amb un concert màgic d’ Ephona sota les estrelles.

logo500

ACTIVITATS i PRÀCTIQUES

YOGA
PILATES
BANY DE BOSC
ECO SUP TOUR & SUP YOGA
RUTA EBIKE

TALLER “CONNEXIÓ AMB LES EUGUES”

MEDITACIÓ

bar1
logo500

PLANNING

programa

ESMORZAR ens encanta, és un moment especial, el primer àpat del dia i volem que cadascú segueixi les seves preferències i prengui el que necessiti durant el matí.

bar1

DATES: Diumenge 21 - dijous 25 de Juny.

LOCALITZACIÓ: Cérvoles (Pallars Jussà). MONTEPALLARS.
Desplaçaments a càrrec dels participants en vehicle privat.

NÚMERO DE PLACES PER AL RETIR: 5-8 persones. PLACES LIMITADES.

MATRICULA: 405 €. En cas de cancel·lació del retir, o ajornament, es retornarà l’import total.

El preu inclou totes les activitats menys la ruta guiada amb bicicleta elèctrica. (Activitat a contractar un cop es fa la reserva. Només es farà l’activitat si hi ha un mínim de persones, a convenir. Transport opcional a càrrec nostre).

Els horaris i les activitats poden variar a causa de les condicions meteorològiques. Les sessions estan adaptades per a tots els nivells i s’han dissenyat amb cura i amor perquè dia a dia hi hagi un equilibri harmònic i energètic.

bar2

Estem treballant per estar 100% preparats davant d’aquesta situació, tenir protocols de prevenció i estar en disposició de tot el material de neteja i desinfecció. Tenim la sort d’estar a la natura la major part del temps, i creiem que podem adaptar perfectament la Casa Rural Pep perquè sigui segur, pugueu estar a gust, i tothom disposi de l’espai necessari. La nostra prioritat és garantir la vostra seguretat.

bar2

Per a més informació i reserves podeu contactar per correu electrònic, missatge o trucada, ens encanta parlar amb vosaltres. Per reservar la teva plaça has d’efectuar l’ingrés abans del 10 de Juny.

GINAJDH@GMAIL.COM - 616 888 674

 

“Perquè creiem en un món on tothom s’escolti, mediti, connecti amb la natura, amb els altres, on ningú sigui esclau del temps, si no que, l’utilitzem per cultivar la nostra salut mental, física i espiritual.”

bar4

Georgina Calvet Cortés, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, col·legiada número 56898. RC i Pòlisses corresponents.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte I informació ens podeu trucar, ens encanta sentir la vostra veu I fer un primer contacte ben proper, o un missatge de WhatsApp, el que sentiu.

 

616.888.674

PILATES SUP LAKE
logo100

ENVIAR MISSATGE

Invalid Email

DIRECCIÓN

PYRENEES
Base Camp: PALLARS JUSSÀ
Pantà de Sant Antoni (Salàs de Pallars )
Pallars Sobirà
Val d’Aran
Alta Ribagorça

MÓVIL

616 888 674

EMAIL

info@pilatessuplake.com