ACTIVITATS PERMANENTS

logo500
ACTIVITATS

PERMANENTS

Experimenta els beneficis de practicar Pilates, Ioga o Fitness sobre la taula de SUP de forma regular, i posa’t en forma envoltat de natura i pau.

bar4

ACTIVITAT

PILATES SUP

Disciplina que fusiona el Pilates Mat amb el Stand Up Paddle (SUP), creant una combinació única cos-ment-natura. Pilates SUP segueix els principis del mètode Pilates i és un entrenament harmònic per millorar la condició física, adaptat a la taula de SUP. Està basat en la concentració, la consciència, el control, la respiració, la precisió i sobretot, en un treball centrat en el core (activació muscular del nostre centre corporal).

BENEFICIS

1. Multiplica els resultats pel simple fet de treballar sobre una superfície inestable. Treball
d’activació constant del core per mantener l’equilibri sobre l’aigua.
2. Fòrmula ideal de prevenció i rehabilitació de lesiones del sistema músculo-esquelètic.
3. Treball de correcció i aliniació postural.
4. Millora l’amplitud del teu moviment, treball de força, agilitat, equilibri i coordinació.
5. Fomenta el benestar integral, el coneixement del propi cos i augmnta l’autoestima.
6. Redueix l’estrés educant la respiració

Activitat dirigida a aquells que s’introdueixen per primer cop a l’activitat física, com per aquells que busquen perfeccionar un cos ja entrenat. Així també s’inclouen aquelles persones que requereixen del mètode per prevenir o rehabilitar lesions.

ACTIVITAT

IOGA SUP

Disciplina que fusiona el Ioga i el Stand Up Paddle, creant l’equilibri perfecte per conectar cos, ment, esperit i natura en estat pur. El Ioga SUP es basa en els principis del ioga, canalitzar energies a través de la respiració, la relaxació, la concentració, el moviment.. Es seleccionen les millors sèries, exercicis i asanes, i es traslladen a la taula de SUP per obtener un resultat únic.

BENEFICIS

1. Multiplica els beneficis pel simple fet de moure’ns sobre una superfície inestable com es la taula de sup a dins l’aigua.
2. Permet prevenir i rehabilitar lesiones del sistema músculo-esquelètic.
3. Treball de correcció postural, millora l’aliniació del nostre cos, i elimina molèsties musculars.
4. Es cremen moltes calories, es treballa l’amplitud de moviment, la força, l’agilitat, i la coordinació. Hi ha un gran treball d’equilibri i propiocepció.
5. Sorgeix una connexió cos-ment-natura que potencia la concentració i l’estat de meditació.
6. Fomenta el benestar integral, mitjançant la integració cos-ment s’aconsegueix augmentar l’autoestima i la sensació de benestar, pau i felicitat.
7. Redueix l’estrés i la tensió educant la respiració. Mitjançant la respiració i la concentració s’arriba a un estat de relaxació global en un entorn natural.
8. Disfruta dels “Saludos al Sol” davant del sol, a l’aigua.

ACTIVITAT

FITNESS SUP

Activitat que combina el fitness amb el Stand Up Paddle, una sessió que fusiona un treball de core, cardio i força, amb exercicis funcionals adaptats a la taula. Un entrenament físic intens i variat, un repte d’equilibri corporal sobre l’aigua, dissenyat per potenciar la millora de la condició física.

BENEFICIS

1. Multiplica els resultats I incrementa el rendiment pel simple fet de treballar sobre una superfície inestable com es la taula de SUP a dins l’aigua. Hi ha una activació constant de la musculatura profunda (core), ja que ha de reequilibrar el cos en tot moment a causa del moviment constant de la taula de SUP sobre l’aigua.
2. Fòrmula ideal de prevenció i rehabilitació de lesiones del sistema músculo-esquelètic, ja que treballar en reequilibri constant sobre una superfície inestable, aporta estabilitat a les articulacions del cos.
3. Treball de correcció postural, millora l’aliniació del nostre cos i l’equilibri muscular
4. Es cremen moltes calories entrenant sobre una superfície inestable, es treballa la flexibilitat, la força, l’agilitat, i la coordinació. A més a més d’un gran treball d’equilibri i propiocepció amb el constant moviment de l’aigua.
5. Sorgeix una connexió cos-ment-natura que fomenta l’estat de concentració.
6. Fomenta el benestar integral, mitjançant la integració cos-ment s’aconsegueix augmentar l’autoestima, millora l’estat d’ànim, i la sensació de benestar.
7. Redueix l’estrés educant la respiració durant les fases dels diferents moviments.

PREUS PILATES SUP – YOGA SUP – FITNESS SUP

Preu per sessió: 22 €
Preu BONO 5 sessions: 90 €
Preu BONO 10 sessions: 150 €

Reserva prèvia, places limitades.

Es pot combinar i utilizar el mateix bono per a qualsevol d’aquestes tres activitats.

ACTIVITAT

sup lake

Activitat guiada per descobrir què es el Stand Up Paddle i les meravelloses experiències que ens pot oferir. El SUP en essència és mantener-se dempeus sobre una taula similar a la de surf però més gran i estable, mentre s’utilitza un rem per a propulsar-se, lliscar i navegar. En una sessió et familiaritzaràs amb el material, apendràs la tècnica de remada, l’execució de maniobres i a ser autònom amb seguretat sobre la taula se SUP. Es un dels esports més complets a nivell físic, per a totes les edats i on es comença a disfrutar des del primer moment.

ELS 10 BENEFICIS DEL SUP:

1. Treball global del cos, tractat com un tot. El treball de core (musculatura estabilitzadora tronc/postura) està enmascarat, això significa que sense donar-nos compte, amb el SUP estarem potenciant els músculs del tronc i els reflexes naturals del equilibri notant grans beneficis en terra ferma poc després de les sessions a l’aigua.

2. Aquesta demanda especial dels músculs del core, generen un gast extra de caloríes independent del ritme de remada.

3. Millora la força, la resistència, l’equilibri, la consciencia corporal, també s’estimulen els músculs posturals, millorant així també la postura.

4. Les característiques del SUP al estar sobre l’aigua, sense cap tipus d’ impacte, permet recuperar males sensacions i lesions passades gracies al constant moviment de l’aigua.

5. L’aigua té una virtud, un esfecte especial, ofereix una desconnexió total. Ofereix un benestar absolut, proporciona una sensació d’evasió, de formar part de la biodiversitat de l’entorn. Activitat que et carrega d’energia i llibera tensions musculars.

6. Et permet gaudir d’un angle visibilitat espectacular a causa de l’alçada i la posició bípede sobre l’aigua. Podem veure el fons marí, tota la superfície de l’aigua que ens envolta, observar l’entorn. Permet una millor visió de les característiques aquàtiques que d’una altre manera no seriem capaços de veure.

7. Fàcil aprenentatge de la tècnica. Stand Up Paddle és un esport que no implica una major dificultat, però si voleu realitzar correctament, amb confiança i seguretat, és altament recomanable fer almenys un curs introductori, sobretot per evitar accions mal fetes que a la llarga acabin en problemas físics i lesions.

8. Adreçat a tot tipus de practicant, pe a tothom, es pot començar a qualsevol edat i amb qualsevol nivell de condició física. Es molt recomanable per nens, adults i gent gran que sàpiga nedar.
Millora aspectes psicològics de persones que tenen algún tipus de necessitat especial o diversitat funcional.

9. Zero impacte sobre el mediambient, el SUP és una activitat que fomenta l’educació mediambiental dels seus practicants al fer-los conviure per moments en espais naturals sense interferir en ells, ja que es tracta d’una activitat inoqua pel medi ambient.

10. El SUP ha permès portar la cultura del surf a llocs impensables, “no és necessari estar aprop de la costa i tenir onades per crear un club de surf”.

SUP LAKE

PREU ACTIVITAT: 18€/persona
Reserva prèvia, places limitades.

* Qualsevol activitat es pot modificar a causa de les condicions metereològiques o per motius personals.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte I informació ens podeu trocar, ens encanta sentir la vostra veu I fer un primer contacte ben proper, o un missatge de whatup, el que sentiu.

 

616.888.674

PILATES SUP LAKE
logo100

ENVIAR MISSATGE

Invalid Email

DIRECCIÓN

PYRENEES
Base Camp: PALLARS JUSSÀ
Pantà de Sant Antoni (Salàs de Pallars )
Pallars Sobirà
Val d’Aran
Alta Ribagorça

MÓVIL

616 888 674

EMAIL

info@pilatessuplake.com